De voordelen

Waarin onderscheid kinderopvang De Basis zich met andere kinderopvangcentra's?

Kinderopvang De Basis is een groene opvang.

De kinderen komen dagelijks veel in contact met dier en natuur. 

De Leidster op de groep

De leidsters op de groep zijn opgeleid om uw kind op een educatieve manier te vermaken en te verzorgen. De leidsters beschikken altijd over een doorlopende screening omtrent gedrag, kinder EHBO, BHV, en minimaal een kinderopvang niveau 3 diploma. De leidsters staan nooit met meer dan vier a vijf kinderen alleen op de groep. De verticale groepen zijn klein qua kindaantallen. 

Ontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd, om deze reden bieden we het uw kind (gratis) aan bij binnenkomst wanneer hij of zij dit thuis nog niet heeft gehad. Veel kinderen zijn s'ochtends nog te moe om thuis te eten, er moet immers vaak vroeg worden opgestaan. Bij Kinderopvang De Basis kan uw kind gewoon ontbijten wanneer hij of zij er klaar voor is.

Het avond eten kan echter ook verzorgd worden bij De Basis. 

Winkel

De Basis heeft echter ook een eigen babywinkel voor leden. 

Uitleenservice

Daarnaast hebben we een hoop babyspullen op de groep. Bent u benieuwd of een bepaald soort babyartikel echt handig is? Wanneer dit artikel op de groep aanwezig is en wij het opdat moment niet nodig hebben kunt u het lenen om uit te proberen. U kunt dan denken aan babystoelen, verkleiners, electrische kruiken en allerhande soort spullen. U betaald hier niets voor.