De voordelen

Waarin onderscheid kinderopvang De Basis zich met andere kinderopvangcentra's?

Het uurtarief

Zoals u weet is de vergoeding van de overheid inkomensafhankelijk, er zal dus een eigen bijdrage komen. Maar wist u ook dat het uurtarief bij de meeste kinderopvangcentra's vaak al hoger ligt dan het uurtarief dat de overheid vergoed? Bij kinderopvang De Basis liggen de meeste uurtarieven van de af te nemen arrangementen lager dan het uurtarief dat vergoed wordt door de overheid, hierdoor komt u altijd op een aanzienlijk lagere eigen bijdrage uit.

Bij de meeste kinderopvangcentra's bent u verplicht een hele dag af te nemen van ten minste tien of elf uur. Bij kinderopvang De Basis bent u gebonden aan slechts vijf of negen uur achtereen. Ook deze maatregel zorgt ervoor dat uw rekening aanzienlijk lager zal zijn dan bij andere kinderopvangcentra's. Wilt u toch graag tien of elf uur achtereen afnemen dan is dat geen enkel probleem, maar u bent het niet bij voorbaat verplicht. 

De Leidster op de groep

De leidsters op de groep die getraind zijn om uw kind op een educatieve manier te vermaken en te verzorgen en altijd beschikken over een doorlopende screening omtrent gedrag, kinder EHBO, BHV, en minimaal een kinderopvang niveau 3 diploma hebben, staan nooit met meer dan vier a vijf kinderen alleen op de groep. De verticale groepen zijn klein qua kindaantallen en om voldoende een op een aandacht te kunnen bieden staan er ruim voldoende leidsters ingepland. 

Ontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd, om deze reden bieden we het uw kind (gratis) aan bij binnenkomst wanneer hij of zij dit thuis nog niet heeft gehad. Veel kinderen zijn s'ochtends nog te moe om thuis te eten, er moet immers vaak vroeg worden opgestaan. Bij Kinderopvang De Basis kan uw kind gewoon ontbijten wanneer hij of zij er klaar voor is.

Het avond eten kan echter ook verzorgd worden bij De Basis. Tegen een kleine vergoeding eet uw kind gezellig samen met de leidster die late dienst heeft en de andere kinderen die daarvoor naar ons restaurant gaan.

Winkel

De Basis heeft echter ook een eigen babywinkel voor leden. De winkel is bijna geheel non-profit waardoor de prijzen vaak lager uitvallen dan bijvoorbeeld bij de Jumbo. Een deel van de winst wordt door de oudercommissie jaarlijks geschonken aan een door hen gekozen goed doel dat kinderen betreft. 

Uitleenservice

Daarnaast hebben we een hoop babyspullen op de groep. Bent u benieuwd of een bepaald soort babyartikel echt handig is? Wanneer dit artikel op de groep aanwezig is en wij het opdat moment niet nodig hebben kunt u het lenen om uit te proberen. U kunt dan denken aan babystoelen, verkleiners, electrische kruiken en allerhande soort spullen. U betaald hier niets voor.